Retail
Portaal voor Landbouwers
facebook instagram linkedin youtube
  • Producten
  • Campagnes
  • Recepten
  • Over ons
  • Duurzaamheid 
    Driven by our roots SLIMME EN DUURZAME LANDBOUW Efficiënt WERKEN MET HULPBRONNEN Kwaliteitsvolle voeding Groeiende gemeenschappen
  • Media 
    Blog DUURZAME VERPAKKING PATATJE MET | PODCAST! NIEUW! SPICY ONION RINGS! MCCAIN @ HORECAVA 2020
  • Downloads
  • Contact
  • X
  • Producten
  • Campagnes
  • Recepten
  • Over ons
  • Duurzaamheid 
    Driven by our roots SLIMME EN DUURZAME LANDBOUW Efficiënt WERKEN MET HULPBRONNEN Kwaliteitsvolle voeding Groeiende gemeenschappen
  • Media 
    Blog DUURZAME VERPAKKING PATATJE MET | PODCAST! NIEUW! SPICY ONION RINGS! MCCAIN @ HORECAVA 2020
  • Downloads
  • Contact

Tartiflette style

Ingrediënten

– Reblochon (franse kaas)
– Hele plakjes bacon
– Witte uien
– Peterselie
– Room

Voor de topping:
– Smelt de reblochon en meng dit met de room
– Bedek de producten met deze saus

Voor de bacon:
– Bak de reepjes bacon in de oven.
– Snijd de gebakken bacon in stukken van verschillende grootte.
– Snijd een paar kleine, dunne plakjes ui.

Voor het goudbruin effect op de reblochon:
– Garneer het met reblochon plakjes met korst

– Vervang de kaas door een andere kaas, of voeg meer kaas toe (raclette, Mont d’or, etc)

  • Website voorwaarden
  • Actievoorwaarden
  • Cookies & Uw Privacy
  • Site Map
  • Cookies
Volg onze socials

Copyright McCain Foods Ltd

www.mccain.nl