Zo maak je omzet tijdens een lockdown!

Een hapje eten buiten de deur is niet altijd vanzelfsprekend. Het is de afgelopen maanden wel gebleken dat je als horecaondernemer van de ene op de andere dag de deuren moet gaan sluiten in verband met een lockdown of andere maatregelen. Hoe zorg je dan toch voor de nodige omzet? Daar helpen we je bij McCain graag mee. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om omzet te maken tijdens een lockdown.

Deze pandemie vraagt om de nodige creativiteit, want op welke manier kun je als horecaondernemer toch omzet maken terwijl de deuren gesloten moeten blijven?

Bezorgen

Als de deuren gesloten moeten blijven en de gasten niet naar de horecagelegenheden kunnen komen, dan is het bezorgen van je heerlijke gerechten de eerste stap. Het klinkt simpel, maar wij begrijpen als geen ander dat een bezorgservice opzetten niet over één dag ijs gaat. Gelukkig zit je met de producten van McCain altijd goed als het gaat om bezorgen of take away. Dankzij onze Good to go-stempel weet jij zeker dat je de beste producten in huis hebt. Neem bijvoorbeeld onze Surecrisp frites. Dit zijn niet alleen onze knapperigste frites, maar ze bieden ook de nodige bezorg-voordelen!

Onze SureCrisp frites hebben namelijk een speciale coating waardoor de frites tot 20 minuten extra knapperig en warm blijven. Zo weet jij zeker dat jouw gasten altijd genieten van knapperige frites, of ze het nu afhalen of laten bezorgen.

Zet in op diner- en sharingboxen

Natuurlijk wil je jouw gasten een ware horeca-ervaring laten beleven. Het verleden heeft laten zien dat dinerboxen enorm populair blijken te zijn en ook dit keer zien we een groei in het aanbod van luxe dinerboxen. Deze boxen zijn gevuld met ingrediënten en instructies om zelf thuis aan de slag te kunnen gaan. Een andere variant zijn de populaire sharingboxen, ideaal voor een thuisborrel. Met onze PICKERS heb je de meest veelzijdige appetizers paraat welke ideaal zijn voor sharingboxen. Dit assortiment bestaat namelijk uit een variatie van meat, veggie en cheese hapjes die op diverse manieren kunnen worden ingezet. Als bijgerecht, extra ingrediënt of voor de lekkere trek tijdens een borrel.

Het voordeel van onze PICKERS is dat je ze kunt combineren, 20 minuten extra warm blijven en zorgen voor een hogere omzet. Daarnaast zijn ze ook nog eens snel bereid. Neem bijvoorbeeld een premium classic combo sharingbox. Hierin zitten Beer-battered onion rings en mozzarella sticks welke je in tweeënhalve minuut kunt uitserveren.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw gerechten écht lekker warm aankomen? Dit valt of staat ook met de manier van verpakken. Benieuwd naar de meest handige bezorgtips? Download dan onze gratis praktijkgids!

Online kookworkshops

Tijdens een lockdown is iedereen op zoek naar manieren om toch unieke ervaringen te beleven. Een online kookworkshop is een toegankelijke manier om in contact te blijven met jouw gasten én om jouw kookkunsten te delen.

Doordat de producten van McCain snel en makkelijk te bereiden zijn, zijn ze uitermate geschikt om te gebruiken in een workshop. Vermaak je gasten door ze de producten vooraf op te sturen en zorg voor een online beleving. Leg bijvoorbeeld uit hoe je een bord het beste kunt opmaken, terwijl je de PICKERS aan het bereiden bent. Of bereid samen een heerlijke loaded fries met de knapperigste frites van McCain. Makkelijk en snel bereid, voor jou én je gasten thuis. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze recepten!