Zo maak je dit terrasseizoen extra speciaal

Maak dit terrasseizoen extra speciaal

De zomer heeft altijd iets magisch. Een stralende zon zorgt voor vrolijke mensen op straat en na twee pittige jaren, is het fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten. Dit seizoen zal dan ook extra bijzonder worden. Als horecaondernemer sta je natuurlijk te trappelen om de terrasdeuren van je horecaonderneming of strandtent te openen. Het geluid van geschuifel van stoelen en geroezemoes van een vol terras maakt een mooie zonnige dag helemaal compleet. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw gasten écht onbezorgd kunnen genieten van jouw terras of een middagje aan het strand?

Mooie dagen betekent dat het bier rijkelijk stroomt, de wijn op goede temperatuur moet staan en dat je als ondernemer de nodige versnaperingen op je kaart moet hebben. Of je nu een horecaonderneming midden in een stad hebt of juist aan de kust gevestigd bent, jouw gasten willen genieten. Van het weer, maar ook zeker van jouw lekkere producten. Een terras is vaker wel dan niet een ideale ontmoetingsplek voor grote groepen vrienden of familie. Grote groepen met verschillende smaken. Want er is toch niks fijners dan samen in een strandtent te zitten en met een heerlijke versnapering te genieten van het zonnetje. Maar grote groepen brengen ook een uitdaging met zich mee. Want wat serveer je om echt iedereen te laten genieten?

Samen extra genieten

Een sharing plate is al sinds jaar en dag de ideale oplossing voor dit dilemma. Eerder schreven we al over dé perfecte borrelplank, maar dit seizoen vraagt om net dat beetje extra. Net dat extra beetje veelzijdigheid. Net dat extra beetje smaak. Een plate is ideaal, waar je ook zit. Of jouw gasten op het terras zitten of met de voeten in het zand op het strand zitten. Komend seizoen schreeuwt om P!CKERS. Dit zijn de meest veelzijdige hapjes van McCain waarbij je jouw gasten de regie laat voeren. Door jouw gasten ‘pick & mix’ aan te bieden, weet je zeker dat je gasten krijgen wat ze echt willen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Of jouw gasten nu lekker aan het strand zitten of onder een heater op het terras in de avonduren: met een plate vol P!ckers weet je zeker dat je elke gast op zijn of haar wenken bedient. Laat de alom bekende plakjes worst en stukjes kaas écht achterwege, maar kies voor een plate met onze Jumbo Chicken Wings. Voor extra smeuïge versnapering voeg je hier onze goed gevulde Mozzarella Sticks aan toe en om helemaal voor een trendy borrelhap te gaan, kies je voor de romige Chilli Cheese Nuggets. Omdat een sharing plate niet compleet is zonder een knapperige bite kunnen onze Mini Onion Rings niet ontbreken.

Wil je optimaal genieten? Voeg dan een schaaltje overheerlijke en knapperige SurCrisp frites aan toe. Doordat deze frites zo knapperig zijn, kunnen jouw gasten hier niet vanaf blijven. Daarnaast blijven deze frites tot wel 20 minuten extra warm en knapperig, perfect voor de lange borrelavonden. Natuurlijk top je alles af met de juiste garnering en overheerlijke sauzen. Een lust voor het oog en smaakpapillen.

Niet alleen heb je dan een smakelijk palet aan diverse lekkernijen, maar als horecaondernemer heb je dubbel winst. Want met de producten van McCain heb je voordeel voor je gasten en voor jou! Onze Pickers zijn namelijk niet alleen breed inzetbaar, maar ook nog eens snel en gemakkelijk te bereiden. Ook zijn ze ware winstmakers. Doordat er flink wat marge zit op deze appetizers, behaal je hier het meeste rendement. Benieuwd wat Pickers jou kunnen opleveren? Dat reken je simpel uit met onze tool.

Zorg er dit seizoen dus voor dat je voor ieder wat wils hebt. Van de vleeseter, de vegetariër en de flexitariër. Omdat deze hapjes niet veelvoorkomend zijn in het alledaagse horecabeeld, geef je hiermee jouw gasten een echt unieke smaakbeleving. Benieuwd? Vraag simpelweg een gratis proefpakket aan en laat je verrassen.