Met deze fingerfood hapjes verras je elke vakantieganger!

De zomerperiode breekt aan. Jouw vaste horecabezoekers verruilen wisselvallig Nederland voor zonnig Ibiza (of een ander kuuroord). Daar ga je de komende zes weken niet veel aan verdienen. Gelukkig maar dat mensen van over de hele wereld er tussenuit knijpen voor een welverdiende summerbreak. Diverse menigtes vakantiegangers staan klaar om Nederland te verkennen. Dus ook de directe omgeving van jouw horecazaak! Het is dé uitgelezen kans voor een horecaeigenaar om in te zetten op torenhoge omzetten en een overvol terras de hele dag door.

Nederland weet de vakantieganger elke zomer weer te boeien met zijn schilderachtige landschappen, pittoreske dorpen en karakteristieke, gezellige steden. Wil jij weten hoe ook jouw horecazaak ervoor zorgt dat toeristen gegarandeerd blijven terugkeren? Met de volgende fingerfood hapjes van McCain verleid jij ze sowieso voor een tweede bezoek!

Ons ruime assortiment aan veggie, meat & cheese P!CKERS zijn een genot om uit te serveren op jouw zomerse horecaterras. Elke schaal of plank opnieuw weet jij vakantiegangers te verrassen. Dat lees je niet alleen van hun gezichten af; je hoort het ze ook gewoon zeggen. Het doet er niet toe welke taal ze spreken, want uiting geven aan het gevoel verrast te zijn overstijgt iedere taalbarrière. Altijd. Dus waar wacht je nog op! Haal de delicious cheesy Breaded Mozzarella Stick of de hot Chili Chicken Nuggets voor de perfecte vegetarische borrelplank vandaag nog in huis. En de eerste oeh la la is in de maak…

P!CKERS zijn verrassend lekker en los toevertrouwd op ieder dienblad. In combinatie met andere onweerstaanbare must haves van McCain ben jij bovendien in staat om de allerlekkerste recepten zelf te creëren. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze verrukkelijke Borrelbites All Around The World. Geef het maar toe, het water loopt je spontaan in de mond. Bereid je dan maar vast goed voor, want jouw zomergasten zullen hier allemaal als een blok voor vallen. Het is maar goed dat ze er niet lang op hoeven te wachten, want ook dit verrassende recept van McCain zet je gemakkelijk en snel op tafel.

Recept voor Borrelbites All Around The World

Zorg ervoor dat je minstens een dag van tevoren McCain Guacamole in de koelkast (+3°C) zet. Als de eerste bestelling binnenkomt, vergeet dan niet om economisch na te denken. Pak niet meer borrelhapjes uit de vriezer dan je daadwerkelijk nodig hebt. Ieder extraatje betekent een verkleining van je winstmarge. Allereerst frituur je de McCain Tomato-Mozza Melters gedurende 4 minuten op 175°C. Daarna kunnen de McCain Camembert Bites en de McCain BBQ Crinkle Wedges op dezelfde temperatuur in 3 minuten bruin en krokant bakken. Terwijl de snacks worden bereid, begin je alvast met de presentatie van de borrelplank. De guacamole gaat in een kleine kom. Garneer deze avocadodip met McCain Nachos. Dien vervolgens de Tomato-Mozza Melters en dan de Camembert Bites op. Als finishing touch voor een verrassende smaakbeleving geef je de BBQ Crinkle Wedges een prominente plaats op de borrelplank. En smullen maar!

Meer omzet en meer winst

Met deze verrassing van McCain op jouw terraskaart overtuig je de vakantiegangers van all around the world. Maar ook in vele andere recepten en combinaties zijn onze P!CKERS een sensationele aanvulling van jouw zomermenu. Neem bijvoorbeeld de Frenchy Sandwich, waarbij onze Camembert Bites ook al zo verrassend goed matchen. Met de borrelsnacks van McCain wil iedere vakantieganger op jouw terras plaatsnemen. Meer omzet genereren? Een verrassende borrelplank op de kaart is het juiste antwoord. En onze P!CKERS zijn bovendien goeie margemakers. Snel winst maken wordt een vanzelfsprekendheid.

Smaakt de Borrelbites All Around The World naar meer? Ons Instagramkanaal en website staan vol met overheerlijke recepten en inspiratie. Zelf uitproberen of erop los experimenteren? Meld je dan nu aan voor een P!CKERS-proefpakket!