Is jouw terras al summerproof? Met deze beach bites zeker!
Instagram Mc Strand

Korte broeken, T-shirts, rokjes, slippers, verbrande armen, verkleurde benen en blije gezichten. Aan alles en iedereen om je heen zie je het en je begint zelf ook overtuigd te raken: de zomer staat nu écht voor de deur. De weerstations liegen er niet om en vanuit de radio in de eigen horecazaak hoor je de hele dag door voortdurend Spaans- en Mexicaans-getinte hits afspelen. Er zijn warme, zwoele temperaturen op komst en de zon zal volop gaan schijnen. Perfect terrasweer, dus trekken veel mensen eropuit voor een hapje en een drankje. Maar heb jij daarvoor wel de juiste ingrediënten in huis?

De eerste groep zomergasten komt net aangelopen. Even heerlijk relaxen onder de parasol en genieten van het schitterende weer. Onder het genot van een verkoelend drankje en een borrelplank willen zij hun middag of avond in style afsluiten. Als horecaondernemer bepaal JIJ of hun plan slaagt of niet. Vanaf hier heb jij de touwtjes in handen, dus kun je maar beter op een verrassende manier uitpakken. Een summerproof terraskaart sluit perfect aan op de wensen van het seizoen en kan daarom zeker niet ontbreken. Maar waar moet die dan aan voldoen? Met het volgende fingerfood van McCain op het zomermenu zit je, als horecaondernemer, altijd gegarandeerd goed.

Onderscheidende smaaksensaties voor een speciaal zomergevoel

Bij iedere horecazaak in de buurt serveert men bijna identieke borrelhapjes. Het hele jaar door zetten gasten hun tanden in de standaard bitterbal, mini-frikandel, chicken nuggets en mini-bamischijven. Als jouw ober met zo’n gevulde schaal langskomt, zal geen gast bijzonder verrast zijn. Het is zo vanzelfsprekend, terwijl mooi zomerweer juist vraagt om even flink uit te pakken. Met de talrijke smaaksensaties van P!CKERS laat jij jouw gasten zich net even specialer voelen en bezorg jij ze dat ultieme zomergevoel. Dus waar wacht je nog op?

P!CKERS zijn ontwikkeld om zich te onderscheiden van het standaard fingerfood binnen horecazaken. Het zijn stuk voor stuk de borrelhapjes waar jij en je gasten alleen maar van durven te dromen op een hete zomerdag. Met een breed assortiment aan bijzonder lekkere bites is er voor ieder wat wils. Van de hete Red Hot Chilli Peppers en Spicy Chicken Wings tot de cheesy Breaded Mozzarella Sticks en Camembert Bites: er vallen alleen maar goede keuzes te maken.

De ideale borrelplank alvast inrichten, terwijl jouw gasten nog lekker liggen te bruinbakken op het strand, is een pittige uitdaging voor jou als horecaondernemer. Want hoe kun jij nou weten waar jouw gasten straks zin in hebben? En dan valt er bij McCain ook nog eens genoeg te kiezen. Met de mogelijkheid van ‘pick & mix’ maak je van iedere borrelschaal de ‘perfect match’. Of de strandganger nu gaat voor de verrassende Beer-battered Mozzarella Sticks en de citytripper voor de Chicken Drips. Laat hun persoonlijke behoeftes spreken en zij zullen gelukzalig onderuitzakken in hun stoel.

Wil je nog meer vreugde halen uit de borrelhapjes? Breid je horecakeuzes uit met de weergaloos krachtige smaken van Onion Rings. Dit mild gezoete en enigszins scherpkrokante hapje maakt iedere beach bites party helemaal af.

Als horecaondernemer heb je je handen al vol genoeg tijdens de drukke zomermaanden. Een summerproof terras is gelukkig in een handomdraai gepiept. Er staat jou slechts één ding te doen: de borrelhapjes van McCain óók op jouw horecaplek laten shinen. Gemakkelijk en snel in bereiding, zet jij het originele zomergevoel zo op tafel. Laat die zonaanbidders nu maar komen; jouw toko is er in elk geval helemaal klaar voor.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Gerelateerde berichten
V Cut Topped Pulled Chicken 3_CRISPERS
Friet met topping zoals bosuiringen, paprikastukjes, salsasaus en een mix van diverse kruidensnufjes voor de finishing touch. Zó ziet de friet van vandaag en morgen er steeds vaker uit. Voor loaded fries is niets te gek.
V Cut Topped Pulled Chicken 3_CRISPERS
Friet met topping is trending. Speel jij er al op in?
Frites_soorten_mccain
Ben jij als horecaondernemer op zoek naar hét perfecte frietje voor jouw gasten? Wij zetten alle soorten frites op een rijtje.
Frites_soorten_mccain
Soorten patat van McCain: friet om bij weg te dromen!
cover-planche-around-the-world-1024x576
Wil jij weten hoe ook jouw horecazaak ervoor zorgt dat toeristen gegarandeerd blijven terugkeren? Met de volgende fingerfood hapjes van McCain verleid jij ze sowieso voor een tweede bezoek!
cover-planche-around-the-world-1024x576
Met deze fingerfood hapjes verras je elke vakantieganger!
Mccain_borrelplank_4_08
Als horecaondernemers wil je jouw gasten in de watten leggen. Zeker met grote groepen is het lastig om ze écht een smaakbeleving te laten beleven. Wij leggen je uit hoe je met onze bites elke gast kan verrassen!
Mccain_borrelplank_4_08
Grote groepen op je terras? Zo blijf je ze verrassen!
Instagram Topshot
Wat zijn dé borrelbites van dit seizoen? Waarmee geef je jouw gasten een unieke smaakbeleving? Wij zetten onze bites voor je op een rijtje.
Instagram Topshot
Met deze borrelbites behaal jij de meeste marge dit seizoen
Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op Instagram
#Mccainfoodservice