Hoe zorg je voor warme en knapperige friet?
Surecrisp_mccain

Je zit thuis en hebt trek in knapperige friet. Tegenwoordig is het met een paar drukken op de knop al mogelijk om de beste gerechten thuisbezorgd te krijgen. Maar hoe groot is de teleurstelling als de bijgeleverde friet slap en soft zijn? Die tijden zijn voorbij! We leggen je uit hoe jouw friet extra lang warm én knapperig houdt.

Het is belangrijk dat jouw frites goed warm en knapperig blijven. Of het nu gaat om bezorgen, take away, roomservice of gewoon in je zaak. Je wilt jouw gasten alleen het allerbeste serveren, dus ook thuis. Wist je dat ruim 66% van de klanten die eten laat bezorgen expres geen frites bestellen? Ze zijn namelijk bang dat ze slappe frites krijgen, zo blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Technomic. Je loopt als horecazaak dus simpelweg omzet mis dankzij slappe frites. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw frites én warm én knapperig blijven voor een langere periode?

Mccain introduceert de knapperigste friet die er bestaat.

Daar hebben we bij McCain iets op bedacht. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van de oplossing op bovenstaand probleem en het resultaat? Onze SureCrisp frites. We zijn er zo zeker van dat deze frites dé knapperigste zijn die wij hebben, dat we het al in de naam vernoemen!

Maar hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? Door onze Advanced Batter Technology! Dit is een onzichtbare coating over onze frites die ervoor zorgt dat de frites langdurig knapperig blijven. Dit samen met onze speciale bezorgmethodes zorgen ervoor dat jouw frites tot wel 20 minuten extra knapperig en warm in een bezorgtas blijven. Zo weet je zeker dat jouw gasten alleen het allerbeste krijgen en kun jij zorgeloos bezorgen.

Maar die 20 minuten winst, wat levert dat nu eigenlijk op? In de praktijk betekent het een hogere klanttevredenheid, de mogelijkheid tot het uitbreiden van je bezorggebied door deze garantie en daardoor meer bestellingen. Een win-win situatie dus. Wil je nu weten hoe je de producten van McCain het beste kunt bezorgen of meegeven? Daar hebben we een handige gids voor geschreven!

Natuurlijk weten we dat praatjes geen gaatjes vullen, maar daarom kun je onze SureCrisp nu zelf gratis uitproberen! Bestel hieronder een gratis proefpakket en laat je versteld staan.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Gerelateerde berichten
Instagram Topshot
Wat zijn dé borrelbites van dit seizoen? Waarmee geef je jouw gasten een unieke smaakbeleving? Wij zetten onze bites voor je op een rijtje.
Instagram Topshot
Met deze borrelbites behaal jij de meeste marge dit seizoen
Borrelplank beach vibe low res
Het terrasseizoen schreeuwt om echt iets anders op je menukaart. Schuif de blokjes kaas aan de kant en geniet optimaal met onze pickers.
Borrelplank beach vibe low res
Zo maak je dit terrasseizoen extra speciaal
SKIN_ON_CHIPS-89582
Wil je eens iets anders serveren dan de standaard friet? Lees dan onze blog over de nieuwe loaded fries trend!
SKIN_ON_CHIPS-89582
Haal meer uit je frites met loaded fries
Ontwerp zonder titel (85)
Op zoek naar ideeën om toch omzet te maken tijdens een lockdown? Lees dan onze blog met een aantal handige tips!
Ontwerp zonder titel (85)
Zo maak je omzet tijdens een lockdown!
Borrelplank_mccain
Een borrelplank kan altijd. Op het terras, tijdens een feest of gewoon lekker thuis. Maar de tijd van blokjes kaas, stukjes worst en olijfjes is wel voorbij. Laat jouw gasten de volgende keer versteld staan met een echt unieke borrelplank, maar wat heb je daarvoor nodig?
Borrelplank_mccain
Klaar met de standaard borrelplank? Zo maak je ‘m uniek!
Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op Instagram
#Mccainfoodservice