Grote groepen op je terras? Zo blijf je ze verrassen!

Als horecaondernemer ben je voortdurend bezig met mensen in de watten te leggen. Het liefst doe je dat voor zoveel mogelijk op een dag. Da’s goed voor de omzet en de toekomst van jouw zaak. Tijdens hun ontspannen bezoek wil jij maar al te graag jouw visitekaartje afgeven. Een goede eerste indruk is cruciaal. En daar valt niet alleen een klantvriendelijke service onder, maar zeker ook een smaakvolle en flexibele menukaart. De ervaring leert alleen dat hoe groter de groepen mensen zijn, hoe meer standaard de hapjeskaart wordt. Je vraagt je misschien wel eens af hoe een borrelplank, met een paar simpele aanpassingen, ook voor hen een verrassende smaaksensatie wordt. Kies voor de meat & veggie P!CKERS van McCain en ook de grotere gezelschappen zullen bijzonder verrast aan hun borrelplank beginnen.

De veelzijdige, verrassende borrelplank van McCain

Het verschil met andere horecaterrassen in de buurt is zo gemaakt. Iets speciaals uitserveren is met de borrelhapjes van McCain geen tijdrovende en energievretende bezigheid. Onze pikant gekruide Spicy Chicken Wings verrassen in sappigheid en zachtheid, in omvang en schitteren binnen amper vijf minuten op jouw borrelplank. Ingewikkelder dan dit wordt het écht niet. Je kunt het alleen maar goed doen, want ook de Chicken Drips onderscheiden zich meteen van een standaard chicken nugget. Overheerlijk gepaneerd met van binnen malse stukken kippenvlees. En binnen vier minuten bereid in de frituurpan. Ze zijn het gespreksonderwerp in iedere groep. Dat kan alleen maar positief zijn. Wil jij nóg verrassender uitpakken? Bekijk dan ook eens onze gevarieerde recepten met P!CKERS. Net zo snel en gemakkelijk bereid. Ook voor grotere groepen.

De ideale borrelplank laten samenstellen

Waarom zou je het jezelf als horecaondernemer moeilijk gaan maken? Je hebt genoeg andere dingen te doen op een zonovergoten dag. Grote groepen mensen tevredenstellen bijvoorbeeld, wat al een hele uitdaging op zich is. Dan wil je niet meer hoeven nadenken over de juiste samenstelling van hun borrelplank. En gelukkig hoeft dat ook niet. Want met de mogelijkheid van kies & mix bepalen jouw horecagasten wat er straks op tafel staat. Een borrelplank die nooit kan tegenvallen; wel zo makkelijk en fijn. Met het ruime keuzeaanbod van McCain’s P!CKERS zit er voor iedereen wel een topfavoriet tussen. Dat geldt net zo goed voor de veggie snackliefhebber. Tegen de boeiende smaaktwist van uienringen in bierbeslag, McCain’s Beer-Battered Onion Rings, durft ook hij of zij geen nee te zeggen. Of bied ze de creatieve smaaksensaties van Pepper Rings aan. Hiermee varieert de terraspakker rijkelijk met groene, gele en rode paprika. Een kleurrijk feest op iedere borrelplank.

Worstelen met grote groepen op jouw horecaterras? Dat is nergens voor nodig! Tenminste, als je de juiste ingrediënten in huis hebt. Met de borrelhapjes van McCain is de tijd van je druk maken in één klap beëindigd. Een verrassende borrelplank serveren is ook voor de allergrootste groep bezoekers eenvoudig en snel geregeld. Zelf eerst even voorproeven? Laat je verrassen en bestel nu jouw gratis proefpakket.