MCCAIN GAAT VOOR INSPIREREN, ONTZORGEN & OVERTUIGEN

Er is een chronisch tekort aan chefs, de tijdsdruk neemt alsmaar toe terwijl de gasten ook steeds kritischer worden. Zij willen continu verrast worden. McCain wil jou als chef ontzorgen met kwalitatieve convenience producten en inspireren met innovaties en verrassende concepten, zodat jij in staat bent de juiste beleving te creëren. Tijdens de beurs zullen we laten zien hoe het borrelmoment te upgraden met vernieuwende fingerfood (denk aan Spicy Onion Rings) en aantrekkelijke specialiteiten zoals Crispers.

Consumenten blijven op zoek naar gemak. De wereld van bezorging is populair. Steeds meer ondernemers staan voor de vraag: “Zal ik bezorging toevoegen aan mijn business?” McCain wil jou als ondernemer informeren over geschikte oplossingen om een succesvolle bezorgservice op te bouwen. De voornaamste uitdaging is het overtuigen om met coated producten te gaan werken, dit is de toekomstbestendige oplossing voor het bezorgen van frites. Maak kennis met onze nieuwe SureCrisp range en ontdek de voordelen!


WAAROM DE MCCAIN STAND BEZOEKEN TIJDENS HORECAVA 2020?

We bieden inspiratie en delen inzichten voor:

– Alle cafetaria-ondernemers en bezorgformules die op zoek zijn naar geschikte producten voor bezorging;
– Alle horecaondernemers, F&B managers en chefkoks die op zoek zijn naar inspiratie omtrent het inzetten van appetizers en aardappelspecialiteiten.


KOM LANGS EN LAAT JE INSPIREREN!

BEZOEK ONZE STAND OP 08.423 en 08.424