Together let's Become More Sustainable

Hier bij McCain zijn we ervan overtuigd dat we onze boeren moeten beschermen en de toekomst van de landbouw moeten veiligstellen.

We moeten blijven groeien, maar tegelijkertijd onze impact op het milieu verminderen en nieuwe duurzame landbouwmodellen ontwikkelen. Daarom hebben we onszelf uitgedaagd om een ambitieuze doelstelling te halen: de CO2-uitstoot met 50% verminderen tegen 2030.

Hier bij McCain zijn we ervan overtuigd dat we onze boeren moeten beschermen en de toekomst van de landbouw moeten veiligstellen.

Niet alleen werken we richting dit wereldwijde doel, maar hebben we ook de grote stap gezet om onze verpakkingen te veranderen zodat ze niet alleen 100% recycleerbaar zijn, maar ook gemaakt zijn van 100% gerecycleerd materiaal! Door de overstap van een witte naar een bruine doos zal onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verbeteren.

BELANGRIJKE PUNTEN OM TE ONTHOUDEN

  • Door deze verandering zal bovendien ons gebruik van chemische producten, zoals bleekmiddel, verminderen. Bij de witte doos waren deze producten noodzakelijk voor de productie en voor het gebruik ervan. Bij de bruine doos zijn geen chemische producten meer nodig.
  • De omschakeling begint in februari 2021. Deze zal geleidelijk aan verlopen, voor al onze referenties.
    Sommige klanten orders zullen zowel witte als bruine kartonnen dozen ontvangen.De palletconfiguraties zullen niet veranderen.

 

  • De nieuwe verpakking zal geen invloed hebben op de productcodes, de grootte, de configuratie van de dozen, de opslag, de behandeling, de houdbaarheid en het bestelproces. Er zal ook geen verandering zijn in de kartonnen verzegeling, sterkte en verpakkingsproductie.
  • De omschakeling zal geen invloed hebben op de productie/levering van de SKU's. De conversie zal doorlopend gebeuren - bruine kartons zullen geproduceerd worden naarmate de kartons uitgeput raken.

Samen zetten wij ons in voor langdurige veranderingen die onze wereld, onze gemeenschappen en ons toekomstige milieu ten goede komen.

BE GOOD DO GOOD

Wil je meer te weten komen over McCain?

KLIK DAN HIER