MET P!CKERS

verrijk je het menu en verhoog je het eetplezier van je klanten!
Een geweldig borrelmoment creëren met pickers

De consumenten van vandaag zijn op zoek naar sterke ervaringen en unieke momenten van ontspanning en gezelligheid als ze buitenshuis gaan eten. Of het nu wordt geserveerd op een borrelplank of als een individueel tussendoortje, P!CKERS bites zullen u helpen om op te vallen en uw menu wakker te schudden! Met het Pickers assortiment kunt u uw aanbod regelmatig vernieuwen om uw klanten voortdurend te verrassen met heerlijke nieuwe hapjes met trendy smaken. Ze zijn een snelle en eenvoudige oplossing om memorabele momenten te creëren die ervoor zorgen dat uw klanten steeds weer terug willen komen.

post_social_media_IG_1080x1080_P!CKERS@2x
Ontdek ons volledige assortiment

Warme vlees, kaas of groenten bites die iedereen zullen bevallen en die op veel verschillende manieren kunnen worden gepresenteerd!

Doe er mee wat je wilt

Bekijk recepten
Bekijk recepten
Bekijk recepten
Voorgerecht
Bijgerecht
Snack
Group 587@2x
Inspiratie
Trendy look voor een
instagramklaar bord
Als restauranthouders begrijp je het belang van sociale media. Gasten betalen niet alleen voor een maaltijd, maar delen hun borden met honderden of zelfs duizenden volgers! McCain Crispers is een unieke innovatieve vorm die een sensationele aardappelervaring geeft. Van een opvallende verschijning tot een heerlijke en hoorbare knapperigheid voor een nieuw onderscheidend bijgerecht. Zorg met Crispers voor de beste trendy vorm voor de foto’s van uw gasten. Want vandaag eten we niet alleen met onze maag maar ook met onze ogen.
#Mccainfoodservice #Crispers #fries #foodlover #yummy
VRAAG HIER jouw GRATIS PROEFPAKKET AAN
Wij snappen dat je nieuwe producten eerst zelf wil uitproberen!
Daarom bieden wij gratis een proefpakket pickers aan.