Het runnen van een restaurant brengt tegenwoordig veel uitdagingen en onzekerheden met zich mee. Je moet flexibel zijn om je makkelijk te kunnen aanpassen aan huidige situatie. Iedereen wil uiteindelijk hetzelfde: meer klanten, meer winst, een grote variëteit aan producten en een unieke formule die opvalt. De juiste sleutel tot succes is ongetwijfeld een inspirerend menu dat in staat is uw klanten tevreden te stellen en hun gemiddelde uitgaven te verhogen, zelfs als het gaat om thuisbezorging. 

Ontdek ze hier

ONTDEK DE HELDEN VAN HET MENU

Variatie is enorm belangrijk en iedere klant stelt het liefst zijn eigen persoonlijke gerecht samen. Onze Crispers samen met P!CKERS Onion Rings of onze SureCrisp 6/6 met de P!CKERS Pepper rings? Alles is mogelijk met de McCain Foodservice producten, die speciaal zijn ontworpen om in veel menu’s te passen. Ze zijn ook ideaal voor bezorging en blijven lekker warm en knapperig, zelfs in een bezorgtas

Bekijk SureCrisp

Bekijk Crispers

Bekijk Pickers

Bekijk Onions

SURECRISP

CRISPERS

PICKERS

ONIONS

WAT MAAKT EEN PRODUCT EEN HELD VAN HET MENU?

Producten die kunnen gebruikt worden bij verschillende gerechten op de menukaart van de restauranthouders, dat is cruciaal voor het verhogen van de winst. Doordat je een product op meerdere manieren kan inzetten, kan je zo ook jouw voedselverspilling beperken. Veelzijdigheid is de succesfactor!

Group 905

Ideaal voor bezorging

Group 906

werkt hard

Group 907

Consistent

Group 908

Meer winst

Group 909

Smaakt heerlijk

WAT MAAKT EEN PRODUCT EEN HELD VAN HET MENU?

Producten die kunnen worden gebruikt voor verschillende gerechten op de menukaart van restauranthouders. Ze zijn cruciaal voor het verhogen van de winst, omdat een veelzijdig gebruik en een groter volume voedselverspilling helpen beperken – veelzijdigheid in gebruik is de succesfactor!

SAMEN MAKEN WE JOUW MENU EFFICIËNTER

Download nu onze whitepaper en/of productbrochure en lees meer over ons assortiment en de smaakvolle productoplossingen die uw winst verhogen.

MAAK KENNIS MET ONZE MENU HEROES!

Onze Menu Heroes zijn zo samengesteld dat ze in veel menu’s passen. Ze zorgen voor smaakvolle menuopties die de consument keer op keer op zijn bord wil. Jij moet weten wat jouw doelgroep het meest aanspreekt en wat het beste past bij hun bezoek. Dankzij onze talrijke tips en inzichten, krijg jij dit voor elkaar! 

SAMEN MAKEN WE JOUW MENU EFFICIËNTER

Voor de families die gezellig bij jou komen tafelen, voor de collega’s die bij jou belangrijke deals sluiten of vrienden die gewoon willen genieten. Jij moet weten wat jouw doelgroep het meest aanspreekt en wat het beste past bij hun bezoek. Dankzij onze talrijke expertise tips en inzichten, krijg jij dit voor mekaar!

SAMEN MAKEN WE JOUW MENU EFFICIËNTER

Wil je nog meer te weten komen over onze Menu Heroes en hun troeven? Download dan snel de brochure en ontdek de veelzijdigheid van onze producten.