Overweegt u thuisbezorging te activeren of wilt u uw service verbeteren? Download de gids om onze tips en suggesties te lezen om deze uitdaging aan te gaan.

Download de gids

Door een snelgroeiende trend is thuisbezorging nu een primaire noodzaak geworden, zowel voor de eindconsument, die de gerechten wil proeven die op zijn favoriete plekken worden geserveerd, als voor horecaprofessionals, die het als een kans zien om haar business te ondersteunen, vooral in tijden van crisis.

Het ontwikkelen van bezorg- en afhaalrestaurants als complementaire en parallelle kanalen ten opzichte van die van traditionele bediening aan tafel is ongetwijfeld een goed gekozen strategie om de omzet te ondersteunen en de risico's te diversifiëren. Het genereren van extra inkomsten en nieuwe klanten over de hele linie is voor velen verleidelijk, maar een oppervlakkige aanpak kan duur zijn voor degenen die proberen te improviseren. Er zijn veel twijfels over het activeren van bezorgen en afhalen: :

  • Hoe het aanbod effectief communiceren?
  • Hoe de consument geruststellen?
  • Wat voor gerechten kunnen "veilig reizen"? Welke zijn beter te vermijden?
  • Wat zijn de meest geschikte verpakkingen en hoe moeten ze worden gebruikt?

Tegenwoordig moeten restauranthouders meer dan ooit hun processen, hun menu en hun assortiment in vraag stellen om de uitdaging van bezorgen te overwinnen.

Tevredenheid van de eindklant en merkreputatie zijn twee belangrijke punten voor groei in dit kanaal. Positieve beoordelingen en de communicatie van uw online aanbod zijn de beste tool om effectieve reclame te krijgen en de zichtbaarheid van uw zaak te vergroten. Maar wees voorzichtig: meer blootstelling betekent minder kans op fouten!

Het kiezen van de juiste producten om op te focussen is essentieel om de efficiëntie en de waargenomen kwaliteit te maximaliseren. 15 minuten is de gemiddelde tijd van een levering, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het aanbod gerechten bevat met een uitstekende afdichting.

Alle fasen, van bestelling tot levering, via verpakking, moeten zorgvuldig worden gereguleerd. Een goede verpakking beschermt het eten bijvoorbeeld tijdens transport, beschermt ze tegen verontreiniging en biedt een goede balans tussen het handhaven van temperatuur en vochtigheid, die zich in de verpakking kan vormen.

Weet u zeker dat u over alle elementen beschikt om de juiste keuze te maken? We hebben voor u een reeks praktische en makkelijk leesbare tips ontwikkeld.

Surecrisp

DOWNLOADS

Praktijkgids afhaal

PRAKTIJKGIDS

Ondersteuning van restaurants bij het aanpassen van hun afhaal- en bezorgservice.

Praktijkgids afhaal

GOOD TO GO TIPS

10 tips om frites perfect te houden bij bezorging.